Sommersamling på Bergjordet.

IMG_0140Samling av Bergjordets Jippis valper på bergjordet 18 juni. Veldig gøy å se valpene igjen, at valpene er pene og at de blir jobbet godt med. Det er viktig for en oppdretter å få plassert valpene i aktive hjem, da vet en at de har det bra.

IMG_0112Bergjordet JJN kull er blitt 5 mnd, 6 av 7 var på sommertreff og i august samles vi på Hovden.

IMG_0101 IMG_0130Så godt som de blir jobbet med er de nok på god vei til høsten. Bergjordets IJO kull er også godt i gang. To av unghundene stilte til start allerede i vinter. Bergjordets IJO Pippi starta lørdag og søndag på Rjukan og ble premiert begge dager, 2UK + 3UK var utrolig bra. Hele kullet blir jobba godt med og tror det blir mange starter på Bergjordets hunder til høsten. Lykke til ;))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please leave these two fields as-is: