Rugdelias Xav Lykke skal parres med Sagåsens Nico.

Sagåsens Niko Rjukan 22aug2015Rugdelias Xav Lykke NO41295/14 skal parres med Sagåsens Nico NO56449/12. Valget falt på Nico også denne gangen. Han ble også brukt på Bergjordets Jippis siste kull som er nå 9 mnd, de valpene er så langt meget lovende og jeg tror at Lykke og Nico blir en god match. Det er to unge, avbalanserte og rolige hunder med enormt jaktlyst og jaktvett. Nico er 4 år og har imponert på jaktprøver, har 1AK høyfjell, premiert i VK høyfjell og lavland, var uttatt til Middelshavscupen i år hvor han fikk en flott Tres Bon (2 premie ). Valpene etter Jippi og Nico har jeg fulgt opp og sett så langt i oppveksten, blir spennende å se om det kommer noen premieringer på vinterprøvene.

Rugdelias Xav Lykke er jeg meget godt fornøyd med, en hund med stor ro i alle situasjoner og en knallgod jeger. Hun er 2,5 år og har gjort det meget godt i UK. Hun har 1UK, startet i høystatusløp og fikk 3.premie Rjukan Grand Prix og 1.pr UKK.KVAL.SNUM Sør Norsk Ungdomsmesterskap på Filefjell. Lykke ble årets unghund høst NVK og i Telemark Fuglehundklubb ble hun vinner av Televasen. Det var første gangen Televasen ble vunnet av en Vorsthhund. Lykke er rolig og avbalansert på prøver og hjemme gjør hun svært lite av seg.

Har stor tro på denne kombinasjonen og skal selv beholde en tispevalp om alt går etter planen. Dette blir aktive hunder med mye jaktvett og jeg ønsker de får hjem med jaktinteresserte og gjerne prøveinnteresserte eiere. Er dette noe for deg, send noen ord til furukos@hotmail.com  eller ring Ole-Erik på 91518019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please leave these two fields as-is: