KLN kullet kom 25 mai

IMG_1152 IMG_1162 IMG_1195Bergjordets KLN kull kom til verden 25 mai på Rising dyreklinikk. Takk til dyktige veterinær Camilla og hjelper Karen som var meget profesjonelle.  Valpene var store, snitt på 10 stk 485 gram som gjorde at Lykke sleit med fødselen. Alle valpene og Lykke lever i beste velgående. Det ble 5 jenter og 5 gutter, Lykke har nok melk og alle legger jevnt på seg. Ett meget jevnt kull med næringsvett, full fart til pattene og full ro etterpå. Det har vært veldig stor interesse for kullet, og derfor er også mange fine mennesker skuffet over å ikke få valp denne gangen. Alle valpene har blitt tildelt, og jeg gleder meg til å følge kullet og de nye eierene i årene som kommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please leave these two fields as-is: