KLN Kullet på plass hos sin nye eiere.

Emma med Nero Frode med Bella Guro og Martin med Spot Hans Kristian Østensen med Røssell Henrik med Obelix Lisbeth med Lilja Mette og Johan med Nansen Ole-Erik med Happy Sandra og Christoffer med Ingrid (2) Torger og Kjersti med RuthBergjordets KLN kull er spredt rundt om i landet og ei jente i Sverige. Nye flotte eiere som ivrer etter å lage gode fuglehunder til jakt og prøver. Ett utrolig jevnt kull med nervesunne, nysgjerrige individer som sammen eller hver for seg utforsket det meste på Bergjordet. Tilbakemeldingene fra de nye eierne er veldig positive, ingen bilsyke om reisen har vært 50mil eller kortere. Alle valpene har slått seg til ro og sovet hele natten i sine nye hjem uten en lyd. Det forsterker det vi oppdaget her, at dette var ett meget nervesterkt kull som tok det meste med stor ro. Selv har jeg beholdt Happy, ei fresk lita jente med stor utforskertrang. Så langt er hun lærevillig, men også passe rampete og har masse egen oppfatning om hvor hun bør være. Vi får en jobb å gjøre fremover, og ønsker resten av kullet masse lykke til med tiden som kommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please leave these two fields as-is: